Acunn

  • 名稱:Acunn
  • 版本:3.1.10
  • 分類:新聞與雜誌
  • 系統:4.1 以上
  • 官網: Home
  • 內容分級:3 歲以上

Google Play 下載

Acunn介紹:

Acunn

Survivor, O Ses, Yetenek Sizsiniz gibi Türkiye’nin en çok izlenen programlarının bölümleri, özel videoları ve foto galerileri Acunn.com Android uygulaması ile parmağınızın ucunda.

Güçlü magazin kategorisiyle dikkat çeken Acunn.com, kaliteli habercilik anlayışıyla hareket eden TV8 magazin servisinin özel videolarıyla içeriğine zenginlik katıyor. Canlı maç anlatımları, maç özetleri ve güncel spor haberleri ile dikkat çeken spor servisi, spor camiasındaki gelişmeleri anlık olarak ziyaretçilerine ulaştırıyor.

Kategorilerdeki z enginliğin yanı sıra TV8 program içeriklerini de ziyaretçiye sunan Acunn.com’da; Survivor, O Ses Türkiye, Rising Star, Yetenek Sizsiniz ve 3 Adam başta olmak üzere Türkiye’nin en çok izlenen programlarının bölümleri ve özel videoları yer alıyor.

Etkileşime önem veren Acunn.com’da ziyaretçiler, forum bölümünde yorumlarını paylaşıp, açtıkları başlıkların altında güncel konuları tartışabiliyorlar. Türkiye’nin eğlence portalı Acunn.com; güncel, zengin ve özel içerikleriyle her gün binlerce kişiye ulaşmaya devam ediyor! 倖存者,一個聲音,土耳其最關注的節目,在您的指尖與Android應用的達人秀,獨家視頻和照片畫廊Acunn.co’m的一部分。

Acunn.co強烈關注類周刊,添加豐富獨家視頻內容的新聞服務,移動雜誌TV8理解的質量。現場解說的比賽,比賽的亮點和顯著進展的最新的體育新聞和體育服務,體育界瞬間傳輸遊客。

除了在Acunn.com為遊客提供種類TV8節目內容豐富;倖存者,一個聲音土耳其新星,得到的天分和3份土耳其最受矚目的節目,尤其是亞當和包括私人視頻。

重點對Acunn.com遊客互動,分享在論壇部分的審查,討論他們打開的標題下當前的問題。該娛樂門戶土耳其Acunn.co我;到今天為止,它繼續以豐富的獨家內容,以達到數千每一天的人!

Leave a Reply

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *